Menu

Deel uw top 3 van Hoekse iconen !

VVV Hoek van Holland krijgt een make over

De Vuurtoren, de Maeslantkering, of Fort 1881. Wat zijn de echte iconen van Hoek van Holland? VVV Hoek van Holland roept de Hoekse bewoners op om mee te denken over dé highlights van hun omgeving. Het informatiepunt voor bezoekers wordt de komende maand vernieuwd. In de nieuwe inrichting van de VVV zullen de Hoekse iconen een grote rol spelen.

Welke bezienswaardigheden mogen bezoekers aan Hoek van Holland niet missen? Deze iconen zullen we laten terugkomen in de aankleding van het toeristisch informatiepunt.’’ U kunt uw ideeën inzenden. De meest genoemde plekken zullen worden meegenomen in het ontwerp.

VVV Hoek van Holland opereert sinds een aantal maanden onder de vlag van Rotterdam Tourist Information. Met de nieuwe inrichting wordt ook de nieuwe naam gelanceerd: Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland. De krachtenbundeling is bedoeld om Hoek van Holland en het strand nog nadrukkelijker te promoten.

Oproep!
Is de vuurtoren een highlight die niet mag ontbreken of moet de Maeslantkering een van de iconen zijn? Deel uw top 3 van Hoekse iconen via de Facebookpagina /VVVHoekVanHolland of per e-mail aan vvv@hoekvanholland.nl. Onder de inzendingen wordt een cadeaupakket verloot.