Menu
Around the World Concert Rotterdam aan Zee

Around the World Concert Rotterdam aan Zee

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
24 maart 2018
20:00

Locatie
LCC De Hoekstee

Categorie


Fasten your seatbelts! Op zaterdag 24 maart nemen de orkesten van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee u mee op een muzikale reis rond de wereld. Zo zullen zij o.a. Zuid Amerika, Korea, Afrika en diverse landen in Europa aandoen.

Voor deze bijzondere reis heeft de vereniging haar eigen luchtvaartmaatschappij opgericht: RaZavia. Het wordt een reis waarbij u zowel aan boord als op uw bestemming kunt proeven van de diverse culturen. Het inflight entertainment staat garant voor mooie live orkestmuziek, waarmee de bemanning u alvast in de stemming wil brengen voor de volgende bestemming.

Gaat u mee op reis met het Jeugdorkest, de Show & Marching Band en de Concert Band? Voor de kosten hoeft u het niet te laten: deze reis is namelijk helemaal gratis en er komen ook verder geen toeslagen bij!

De bijzondere wereldreis vertrekt vanaf Hoekstee Airport, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland. De reis is gratis, wel wordt er een tombola gehouden. Voor 1 euro per lot maakt u kans op een mooie prijs van de uitgebreide prijzentafel. Ook is er bij het verlaten van het vliegtuig een uitgangscollecte. Het vliegtuig vertrekt om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is het mogelijk om in te stappen.