Menu
DPW – High Voltage!

DPW – High Voltage!

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
17 februari 2018
19:00 - 22:00

Locatie
LCC De Hoekstee

Categorie


Terwijl de vorige show in December, Dutch Pro Wrestling op zijn kop zette, beloofd de eerste wrestlingshow van 2018 zeer spectaculair te worden.

In December won The King Of Bling de grootste bling in het Nederlandse worstelen, hij won de kampioensgordel van Dutch Pro Wrestling! Het publiek werd wild, want King Of Bling is één van de populairste worstelaars van Nederland. Troublemaker is nu een ex-kampioen en wil drie dingen. Hij wil wraak, hij wil The King Of Bling vermorzelen en hij wil de titel terug. Het bijzondere is dat zowel de manager van Troublemaker, als de algemeen manager van Dutch Pro Wrestling mevrouw Eva Lynn willen dat Troublemaker de titel terug zal winnen.

Op 17 februari krijgt Troublemaker een herkansing in een rematch tegen King Of Bling. De kaarten lijken zo geschud te zijn, dat de gahate, Troublemaker al het voordeel heeft. Komt er een eerlijke wedstrijd? Of zal Troublemaker met hulp van zijn manager en vuil spel de titel terug winnen? Wordt Troublemaker dan zelfs nog geholpen door algemeen manager Eva Lynn? Toch maakt publiekslieveling King Of Bling ook een goede kans om de titel te behouden. Hij is namelijk eerder kampioen geweest en wist de titel voor een zeer lange periode te behouden. Maar liefst 573 dagen lang was hij kampioen van Dutch Pro Wrestling. Dus hij weet wat er nodig is, om een titel vast te houden. Hoe gaat dit aflopen? Kom zaterdag 17 februari naar de Hoekstee en maak het mee!

Aanval uit de lucht

In December leek Santos de spreekwoordelijke ladder omhoog te beklimmen. Welliswaar met vuil spel en een oneerlijke 3 tegen 1 situatie, leek hij de winst te gaan pakken over Dutch Fighting Machine, Kenzo Richards. Hier werd echter een stokje tussen gestoken door Hugo Atilles. Het was al een poos geleden dat Atilles in Dutch Pro Wrestling te zien was geweest. Maar zijn terugkomst was een verrassing. Nog verrassender was zijn nieuwe houding. Ditmaal vocht Atilles tegen het onrecht, waar hij voorheen graag alle spelregels brak. Santos is woest omdat Atilles hem de winst heeft gekost. Daarom staan deze kemphanen nu tegen elkaar en dit beloofd een intense wedstrijd te gaan worden. Kom het zien op zaterdag 17 februari!

Ook zullen in actie komen de populaire Mark Kodiak. De Europees kampioen Dutch Fighting Machine, Kenzo Richards. De nieuwe groeibriljant Axl Starr. De gehate Daniel van Kuijk en de altijd excentrieke roze brigade met de van Kunders. Al met al wordt dit weer een show die u moet zien, om te geloven.

Spetterende spectaculaire acties. De strijd tussen goed en kwaad. Humor, spannende verhalen maken Dutch Pro Wrestling geschikt voor een leuk avondje uit voor iedereen van 5 tot 105 jaar. Bij de Hoekstee kunt u gratis parkeren en is een hapje en een drankje te koop. Om 19:00uur gaat de zaal open en om 19:30 uur begint de show. Deze zal rond 22:00 uur afgelopen zijn.

Kaarten zijn te bestellen in de DPW webshop!!