Menu
DPW – Japanse topworstelaar in Hoek van Holland!

DPW – Japanse topworstelaar in Hoek van Holland!

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
07 april 2018
18:30

Locatie
LCC De Hoekstee

Categorie


Zoals Hulk Hogan op TV vroeger zijn tegenstanders in de ring vermorzelde, zo smijten de worstelaars ook hun tegenstanders op de mat. De worstelaars komen uit Japan, Frankrijk, maar ook “gewoon” uit Nederland. Ze vliegen, slaan, trappen, gooien elkaar door de ring. Daarmee vermaken zij de honderden toeschouwers die luidkeels hun favorieten aan moedigen. Een worstelshow van Dutch Pro Wrestling is een avondvullende ervaring vol aktie en spanning!

Spierballen, spanning, spektakel, humor en de boeiende strijd tussen goed en slecht. Terwijl sommige worstelaars zich keurig aan de regels zullen houden, heeft de scheidsrechter de handen vol met andere worstelaars die alle regels buigen of breken.
Dat zijn enkele ingrediënten van Dutch Pro Wrestling. Op zaterdag 7 april gaat in De Hoekstee in Hoek van Holland het dak er gegarandeerd af, wanneer een topworstelaar uit Japan het op gaat nemen tegen één van Nederlands beste worstelaars. De Japanner, Tajiri heeft over de hele wereld geworsteld en was jarenlang bij de WWE(World Wrestling Entertainment) te zien. Bij de grootste pro wrestling bond van de wereld, is hij United States en Cruiserweight kampioen geweest. Zijn tegenstander is Emil Sitoci, voormalig Utopia bewoner. Sitoci heeft ook vele kampioenschappen in binnen en buitenland op zijn naam staan. Daardoor wordt dit een topwedstrijd van internationale topklasse!

Op 7 april is er mogelijkheid om Tajiri in actie te zien. Maar vanaf 17.00uur is er een special fanfest. Bezoekers kunnen dan Tajiri en de andere worstelaars ontmoeten en groeten. Foto’s en handtekeningen behoren tot de mogelijkheden.

Een andere internationale topwedstrijd is Kenzo Richards, Dutch Fighting Machine tegen de Fransman Gavroche. Beide zijn Europees kampioen geweest en zoeken de weg weer omhoog. Wie stapt omhoog op de spreekwoordelijke ladder en wie valt een paar treden naar beneden?

Publieklieveling Mark Kodiak heeft een schorsing. Hij mag deze show niet op komen dagen. Kodiak heeft al aangegeven dat het valse spel van de algemeen manager, hem niet zal weerhouden om naar Hoek van Holland te komen. Hoe loopt dit af? Heeft Kodiak een grote mond en is het allemaal bluf? Of gaat hij tegen de gevestigde orde in, en zal hij toch tijdens de show zich laten zien?

Verder zullen ook in actie komen, de Rotterdamse kampioen, King Of Bling, Hij zal samenwerken met hardrockworstelaar, Axl Starr. Samen nemen zij het op tegen Troublemaker en de Cubaan Cohiba. Er is al een poos ruzie tussen dit viertal, dus de gemoederen kunnen hoog oplopen.

Wilt u ook eens zien hoe deze acrobatische gladiatoren elkaar te lijf gaan? Kom dan op zaterdag 7 april naar De Hoekstee. Om 18.30 uur gaan op de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland de deuren open (www.dutchprowrestling.nl) kunt u korting krijgen in de voorverkoop. Parkeren is gratis en de show is geschikt voor jong en oud. Ook kunt u in de Hoekstee een hapje en een drankje bemachtigen.

Aanval uit de lucht