Menu

Dutch Pro Wrestling

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
26 augustus 2017
19:30

Locatie
LCC De Hoekstee

Categorie


Op zaterdag 26 augustus komen de worstelaars van Dutch Pro Wrestling weer naar de Hoekstee in Hoek van Holland. Flamboyante karakters, spierballen, acrobatiek, spanning, humor, knettergekke acties en sfeervolle zaal met leuk en gezellig publiek, zijn allemaal ingrediënten voor een avondje pro wrestling

De main event (hoofdpartij) gaat om de Dutch Pro Wrestling titel. Kampioen Troublemaker is nu een paar maanden kampioen en kan zijn brede borst natmaken voor een ervaren uitdager. Trouble neemt het op tegen Kenzo Richards. Kenzo is al sinds maart 2016 de Europees kampioen en heeft o.a. in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Italie, België, Portugal, Frankrijk en uiteraard Nederland wedstrijden gehad. Voordat hij pro wrestler werd, vertegenwoordigde hij Nederland in het nationale judo jeugdteam. Kenzo is zeer ervaren en is wel eens eerder kampioen van Dutch Pro Wrestling geweest.

Troublemaker is een sluwe worstelaar en zijn manager Cohiba, is altijd dichtbij. Soms zorgt Cohiba door bemoeienis voor een twee tegen één situatie. Wie is aan het einde van de avond kampioen?

Voormalig Utopia TV ster, Emil Sitoci gaat het opnemen tegen the King of bling, Max Damon

Sitoci heeft afgelopen maanden veel wedstrijden in het buitenland gehad en een kampioenschap in Duitsland gewonnen. Ook heeft hij van grote namen als John Morrison en Cody Rhodes gewonnen.

Max Damon is een ander mens geworden sinds hij zijn team Zero10 verlaten heeft. Met nieuw zelfvertrouwen is hij op het rechte pad gekomen. Wie van deze worstelaars gaat het pad richting een kampioenschap vinden?

De Belgische superster Bernard van Damme zal het opnemen tegen de Nederlander John Evers. Van Damme is al 20 jaar een topper in Europa. Evers is de jonge, hongerige en leergierige schurk, die alles wil doen om te winnen. Wint ervaring hier van een sluwe valsspeler?

Voormalig kampioen Mark Kodiak wil wraak. Kodiak wil Daniel van Kuick laten boeten voor het stelen van zijn titel en het voorkomen van het terugwinnen van deze titel. De brutale Daniel heeft zelf gekozen om Kodiak dwars te zitten, maar dat kan hem duur komen te staan. Deze gladiatoren kunnen elkaars bloed wel drinken en zullen er hard in gaan.

Zaterdag 26 augustus gaan de deuren in de Hoekstee, te Hoek van Holland om 19:00 uur open en de show zal om 19:30 uur beginnen. Bij de Hoekstee kun je gratis parkeren en binnen is er een hapje en een drankje te koop. Dutch Pro Wrestling is geschikt voor iedereen van 5 tot 105 jaar. Meestal is een show om 22:00uur weer afgelopen. Door de sfeer, zijn de bezoekers onderdeel van de show. Het is gezellig en spectaculair!

Meer informatie via www.dutchprowrestling.nl

Kodiak salto op Sitoci DPW 18 maart