Menu
Landelijke Reddingbootdag Hoek van Holland

Landelijke Reddingbootdag Hoek van Holland

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
28 april 2018
10:00 - 16:00

Locatie
KNRM

Categorie


Op zaterdag 28 april 2018 stelt de KNRM haar deuren open voor haar donateurs en andere bezoekers om een kijkje te nemen in de keuken van de Redding Maatschappij. Een keer per jaar organiseren de vrijwilligers van de KNRM hun landelijke open dag. In 2018 is dat op zaterdag 28 april tussen 10:00 en 16:00 uur.

Reddingbootdag is dé dag voor donateurs om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Reddingbootdag wordt door alle 45 reddingstations van de KNRM georganiseerd, het programma duurt van 10:00 tot 16:00 uur.
Naast demonstraties van de KNRM en meevaren met de Jeanine Parqui en de Royal Flush kunt u dit jaar ook genieten van een demonstratie door Noordzee Helikopters Vlaanderen (de Kustwacht helikopters), STC-KNRM, Reddingsbrigade ‘s Gravenzande, de ambulancedienst en natuurlijk Rinus de Redder!

Ook is onze eigen reddingwinkel weer open waar u leuke artikelen van de Reddingmaatschappij kunt kopen, pinnen is geen probleem.
Wij beschikken over reddingsvesten voor kinderen, vanaf 4 jaar mogen kinderen onder begeleiding van een volwassene meevaren. Eén kind per volwassene. Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.300 vrijwilligers. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor échte reddingen en dankbare hulpverleningen. De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de Redding Maatschappij een warm hart toedragen. En voor die mensen is de Nationale Reddingbootdag.

Want deze Redders aan de wal, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders. Meer informatie over Reddingbootdag: klik hier