Menu
Muziekdag Hoek van Holland

Muziekdag Hoek van Holland

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
14 april 2018
10:00

Locatie
LCC De Hoekstee

Categorie


schrijf je in! De inschrijving sluit op 24 maart 2018!

Op zaterdag 14 april 2018 wordt voor de 28e keer in ‘de Hoekstee’ de ‘Muziekdag Hoek van Holland’ georganiseerd door “Stichting Muziekdag Hoek van Holland”. De dag begint afhankelijk van het aantal inschrijvingen rond 10.00 uur met de jongste groep en aan het eind van de middag wordt het afgesloten met de topklasse en een afsluitend concert, waarin wij willen laten horen en zien wat men kan bereiken als je verder zou gaan in de muziek. De deelname staat open voor individuele beoefenaars van de instrumentale amateurmuziek of voor groepen tot max. 8 personen. De deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd in groepen, uitgezonderd ensembles en de topklasse. In deze laatste klasse zitten muzikanten die een opleiding volgen aan een conservatorium of een vooropleiding daarvan. De beoordeling vindt plaats door twee vakkundige juryleden, verbonden aan een van de Nederlandse conservatoriums.

Wij proberen de inschrijfkosten zo laag mogelijk te houden: deze bedragen voor een solist € 12,50, voor groepen komt er € 6,50 per deelnemer bij – dus duo € 19,00; trio € 25,50; enz. Voor meer informatie over deze dag, de mogelijkheid om gebruik te maken van de begeleidingspianist en de voorwaarden verwijzen wij je naar de website van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging, www.ehav.nl.

Let op: – Begeleidingspianist(e) wordt ingehuurd bij voldoende belangstelling. Bijdrage in de kosten € 15,-; Geef dit door vóór 1 maart 2018 en lever ook dan de muziek in. – De inschrijving sluit op 24 maart 2018!