Menu
Opening seizoen Speeltuin

Opening seizoen Speeltuin

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
01 april 2017
13:00 - 16:30

Locatie
Speeltuin Hoek van Holland

Categorie


Het speeltuinseizoen 2017 wordt op 1 april geopend met een groots feest en het seizoen zal doorlopen tot en met 27 september. Waarbij de speeltuin buiten de vakanties om geopend is van dinsdag tot en met zondag. En tijdens de vakantieperiodes zelfs de gehele week! Dit wel onder voorbehoud van prettig speelweer. Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website: http://speeltuinhoekvanholland.nl/

Hier kunt u ook terecht voor de activiteitenkalender. Gedurende het seizoen worden er namelijk elke maand leuke extra activiteiten georganiseerd zoals knutselen en schminken.

Voor de toegangsprijs hoeft niemand het te laten. Losse toegang kost namelijk maar 2,50 Euro en een seizoenabonnement met onbeperkt toegang tot de speeltuin heeft u al voor slechts 25 Euro voor het eerste kind. Voor een extra kind betaald u dan 15 Euro voor onbeperkt speelplezier.

Daarbij is het ook mogelijk om een kinderfeestje te houden in de speeltuin. Hierbij krijgen de kinderen naast toegang tot de speeltuin en een gereserveerde feesttafel, wat te eten en genoeg te drinken. Ook kan er een ijsje worden uitgezocht, waarbij de jarige zelfs nog een extra verrassing krijgt.

Al met al een leuk middagje uit voor het hele gezin!

Kijk voor alle informatie op Speeltuin Hoek van Holland of volg via facebook.

Kom gerust een kijkje nemen in de leukste speeltuin van Nederland!

schommels-speeltuin-hoek-van-holland