Menu

Sport & Creatieve instuif

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
02 mei 2018
10:00 - 14:00

Locatie
LCC De Hoekstee

Categorie


Woensdag 2 mei hebben wij weer een Sport & Creatieve instuif. Dit maal hebben we niet alleen leuke activiteiten voor de kinderen, maar ook voor de ouders hebben wij genoeg in petto: voor de ouders zijn er leuke work-outs te doen van Sam Sam Fit en kan er Jumping Fitness les gevolgd worden of tegen betaling een Creatieve Workshop volgen bij Applaus & Zo. Tevens kunnen de ouders lekker shoppen bij de verschillende stands die er staan. Deelnemers: Team Kapsalon, kinde kleding merk Tom Du, Fresco Sieraden, Dames kleding Dressed Up , huidverzorging door Crème Vitáal. Ook kunnen er tegen betaling mooie foto’s worden gemaakt door Jo-Ann Groenewegen.

Wat kunnen de kinderen allemaal doen?
Er is een stormbaan waar de kinderen op en in kunnen klimmen, de kinderen kunnen lekker jumpen op de Jumping Fitness trampolines, er zullen diverse spelletjes te doen zijn, er kan gevoetbald worden, bij Miranda de Mooy kun je een coole glitter tattoo krijgen, Sam Sam Fit zal de kinderen goed laten zweten, bij Applaus & zo kunnen de kinderen creatief aan de slag, Balletschool Domingos zal gave Breakdance/Showdance lessen geven. En aan het eind van de middag staat er nog een verassing op het programma!
Wat verklap ik nog niet!!

De gehele dag kan er lekker worden bewogen en dat is wat wij met elkaar willen bereiken: een dag in de vakantie waarop de kinderen ruim aan de bewegingsnorm kunnen voldoen en waarop ze ook creatief bezig kunnen zijn. We zijn trots dat het weer gelukt is om de verenigingen bijeen te brengen om voor de kinderen een leuke dag te verzorgen in de meivakantie.
Heb jij er al zin in?? Op woensdag 2 mei ben je van harte welkom in de Hoekstee.

De kosten voor deze sportieve en creatieve dag bedragen 5 euro.