Menu

Sportieve en culturele instuif

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
18 oktober 2017
10:00 - 15:00

Locatie
LCC De Hoekstee

Categorie


Sportieve en culturele instuif in de herfstvakantie in LCC de Hoekstee

Op woensdag 18 oktober organiseren de sportverenigingen in Hoek van Holland een sportieve en culturele instuif in LCC de Hoekstee.
Tijdens deze instuif zullen er vanaf 10.00 tot 15.00 uur verschillende sportieve- en knutselactiviteiten zijn in de sporthal van de Hoekstee. De kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich de hele dag vermaken en als ze alle sporten afronden, krijgen ze een diploma. Dit is een bijzondere diploma, want als ze die op deze dag inleveren bij restaurant SAAM, wacht hun een leuke verrassing.
Het wordt een geweldige dag, want wat is er allemaal te doen op de instuif?
De gymvereniging zal voor de kinderen een kikke springles verzorgen, bij de tennisvereniging kunnen ze een balletje slaan, Teddy van der Reek heeft speciaal voor deze dag een leuke activiteit op het rooster staan, bij Miranda de Mooy kun je een coole glitter tattoo krijgen, Sam Sam Fit zal de kinderen goed laten zweten, bij Applous en zo kunnen de kinderen creatief aan de slag en Balletschool Domingos zal gave Urban/Streetdance lessen geven op deze dag. Er kan lekker worden bewogen en dat is wat de verenigingen voor elkaar willen krijgen: een dag in de vakantie waarop de kinderen ruim aan de bewegingsnorm kunnen voldoen en waar ze ook hun creativiteit kunnen uiten. Balletschool Domingos is trots dat het gelukt is om de verenigingen bijeen te brengen om voor de kinderen een leuke dag te verzorgen in de herfstvakantie.
Heb jij er al zin in?? Op woensdag 18 oktober ben je van harte welkom! De kosten voor deze sportieve en creatieve dag bedragen 5 euro. leeftijd 4 tot en met 12 jaar

culturele instuif LCC de Hoekstee