Menu
Summer Beach Volleyball Circuit

Summer Beach Volleyball Circuit

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
13 augustus 2017

Locatie
Strand Zeekant

Categorie


Op 22 & 23 juli en 12 & 13 augustus staat het strand aan de Zeekant in Hoek van Holland geheel in het teken van Beach Volleyball. Sinds het strand enkele jaren geleden een ware metamorfose heeft ondergaan, hebben steeds meer beachvolleyballers Hoek van Holland ontdekt. Deze badplaats behoort daarmee tot de grotere locaties van het Beach Volleyball Circuit. De meest ervaren spelers, maar ook mensen die nog nooit op het strand hebben gevolleybald, kunnen meedoen.

Al vele jaren wordt het het beach volleyball-evenement georganiseerd in Hoek van Holland. Door het groot aantal velden, dat wordt opgebouwd, behoort Hoek van Holland tot één van de populairste locaties van het beach volleyball-seizoen. Gemiddeld worden hier tussen de 60 en 80 velden opgebouwd. Wanneer het een mooi weekend wordt, is een uitschieter richting de 90 velden zeker te verwachten.

Online inschrijven
Via de website van Summer Beach Volleybal Circuit Kun je je inschrijven en vind je meer informatie over dit evenement.
Sportief ontspannen op het strand, dat is waar het Beach Volleyball Circuit voor staat. Zelf meespelen of loungen met een drankje in de zon. Het Beach Volleyball Circuit is voor iedereen.