Menu

Rotterdam

Hoek van Holland is de toegangspoort tot de Rotterdamse haven, de grootste van Europa. Maar je bent vanaf hier óók zo in Rotterdam zelf, in ongeveer een half uur ben je met de bus (eind 2018 metro) of met de auto in Rotterdam!

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. De hypermoderne skyline, een indrukwekkende haven, vele restaurants en food markets, gerenommeerde musea en geweldige festivals zijn greep van wat er te doen is. Tel daarbij op de vele bijzondere attracties en city tours – per fiets, bus, boot of voet – en je snapt waarom Rotterdam is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland 2015-2017 én Best in Travel 2016 door Lonely Planet.

Bij de VVV Hoek van Holland kun je je laten informeren over bijvoorbeeld de wereldberoemde Markthal, uitkijktoren De Euromast en de rondvaarten van de Spido. Maar ook over wat er te zien is in de musea of welke buurten voor jou leuk zijn om te ontdekken. Je kunt bovendien van Hoek van Holland naar Rotterdam door gebruik te maken van de Rotterdam Welcome Card. Deze kaart biedt je het vervoer en bovendien kortingen van minimaal 25% op alle belangrijke attracties en musea in Rotterdam! De Rotterdam Welcome Card is te koop bij VVV Hoek van Holland.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien en te doen is in wereldstad Rotterdam? Bezoek dan de website www.rotterdam.info of loop eens binnen bij Rotterdam Tourist Information, de VVV van Rotterdam. En natuurlijk helpen we je ook bij VVV Hoek van Holland graag op weg!

Markthal RP
de Markthal

Rotterdam website
de Erasmusbrug