Menu
Landal Beachvilla’s Hoek van Holland

Landal Beachvilla’s Hoek van Holland

De eerste 40 luxe 4- tot 6-persoons-beach-villa´s zijn op het strand aan de voet van de duinen geplaatst. In fases wordt het park uitgebreid tot in totaal 74 strandwoningen op het strand bij Hoek van Holland. Uniek is dat ze 365 dagen per jaar te boeken zijn.

Omdat de beach villa’s op het strand staan is er gekozen voor kleuren die zoveel mogelijk opgaan in het landschap. De beach-villa’s zijn van alle luxe voorzien, vanuit de woonkamer hebben gasten een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg.

Een bijzondere belevenis 
“Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen met het geluid van de branding, zijn bijzondere gebeurtenissen. Strandhuizen zijn dan ook helemaal in en de eerste reacties van gasten zijn bijzonder positief. Met name het contrast tussen enerzijds de natuurlijke elementen van zon, wind en strand en aan de andere kant het imposante scheepvaartverkeer over de Nieuwe Waterweg is een bijzondere belevenis”, aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Strand en stad
Gasten die hun strandverblijf willen onderbreken en naast de bezienswaardigheden in Hoek van Holland een uitstapje naar een boeiende stad willen maken, kunnen kiezen uit het dichtbij gelegen Delft (21 km), Den Haag (21 km) of Rotterdam (33 km). De regio biedt volop mogelijkheden voor activiteiten; van de bijzondere markthallen in het bruisende centrum van Rotterdam of Diergaarde Blijdorp tot cultuursnuiven in Delft of winkelen in Hofstad Den Haag. Kortom, er is volop keuze voor elke weersituatie.

Informatie
Kijk voor meer informatie en reserveringen op Landal.