Menu

Groepsuitjes

Groepsuitjes beleef je in Hoek van Holland. Een aantal activiteiten staan hieronder vermeld. Kijk voor alle activiteiten, reserveringen en overige informatie op Be Shore.

Boeren-Beach-Golf
Boerengolf gecombineerd met het strand/duinen van Hoek van Holland. Het parcours bestaat uit 9 “sandholes” die verdeelt liggen op het strand en duinen. En dit alles met die bijzondere boeren golfclubs. Je probeert met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours af te leggen. Kortom een leuk licht sportief programma met een hoge funfactor en natuurlijk een in fantastische omgeving van duinen, strand en zee.

Boerenbeachgolf

Powerkiten/Vliegeren
Voorgetrokken worden door het zand of in de branding of juist het sturen proberen onder de knie te krijgen het kan allemaal. Uiteraard nemen we vliegers van verschillende formaten mee waardoor de activiteit dus voor iedereen laagdrempelig is. Onder leiding van een instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire activiteit.

High Tea Tandem Tocht
Tijdens dit uitje staan natuur, humor, fietsen en een High Tea centraal. De dag begint met een ludieke Tandemtocht door Hoek van Holland, richting Monster. Met z’n allen navigerend met satellietfoto’s. Wie bepaald de uiteindelijke koers en wat komen jullie op de route allemaal tegen. Wie weet alle vragen te beantwoorden? Onderweg misschien nog een leuke opdracht uitvoeren zoals de Hilarische ” Muziek-Quiz

Zandsculpturen Workshop
Een heerlijke middag op het strand met een verbluffend mooi resultaat. Nadat een goed concept bedacht is (en geschetst) ga je daadwerkelijk beginnen. Er zal moeten worden samengewerkt om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Hoe meer zand hoe groter en uitdagender het sculptuur wordt.

Zandsculpturen Hoek van Holland 2

Ijssculpturen Hoek van Holland
Een groot mooi helder ijsblok wordt voor je neus neergezet….Brrrrrr. De opdracht ..maak hier iets moois van. Tijdens deze workshop ijssculpturen maken krijg je een bijzondere en compleet nieuwe ervaring met ijs. Hamertje, beiteltje schuur en schaafwerk met handschoentjes aan dit wordt dikke ijspret. De workshop kan bij enkele locaties zowel binnen als buiten plaatsvinden.

GPS Winterdropping
Gedurende de wintermaanden ga je tegen het vallen van de duisternis of natuurlijk net ervoor de duinen en omgeving van Hoek van Holland in om je weg terug te vinden aan de hand van een GPS en een bijzondere lichtbron! Op verschillende coördinaten vind je bijzondere opdrachten en of vragen.. Speciaal voor dit wintervast – arrangement wordt er Gluwijn of warme chocolademelk met een stroopwafel geserveerd tijdens een leuke muziekquiz.

City game Hoek van Holland
Spannende achtervolgingen gespeeld met tablets in Hoek van Holland met maar 1 doel wie schakelt als eerste het andere Team uit. Dit spel brengt de gangster in je naar boven.
The Target Hoek van Holland is uniek en een zenuwslopend misdaad spel met als prachtige misdaadlocatie de omgeving van Hoek van Holland. Het lijkt net of je een live videogame aan het spelen bent. The Target wordt gespeeld in vier teams met vier tablets. Eén team is een groep ontsnapte gangsters en de andere drie teams spelen agenten die de gangsters moeten uitschakelen, voordat ze de opdracht voltooid hebben. Fun ,achtervolgingen, tactiek en vooral genieten bij The Target Hoek van Holland.

Teambuilding Hoek van Holland
De Robinson Games. Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun op het strand van Hoek van Holland. Normaal gesproken op een onbewoond eiland, maar nu als groepsuitje op het strand van Hoek van Holland. Met je eigen team strijd je om de beste plek in de finale. Je maakt je eigen houten constructie, zoekt je kokosnoten, puzzelt je gek en probeert je evenwicht zo goed mogelijk te bewaren.

Strandspellen 2