Menu

Museum RockArt

Buitenkant RockArt nieuwe logo

Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek.
In Museum RockArt vindt u de Nederlandse popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren vijftig tot nu. Van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock & Roll. De interessante collectie bestaat o.a. uit gitaren, drumstellen, bühnekleding, posters, gewonnen prijzen, gouden en platina albums, LP’s, singles, boeken, muziekbladen, fanclubbladen, hoesontwerpen, contracten, foto’s, video’s, zwart/wit fotokaarten, flipperkasten, oude versterkers en van alles en nog wat in relatie met popmuziek.De unieke beeld- en geluidsfragmenten maken de exposities compleet. Ook staan in het museum de originele Radio Veronica studio’s uit de jaren ’60 opgesteld. Deze “trip down memory lane” is een echte aanrader voor muziekliefhebbers!

Museum RockArt organiseert regelmatig wisselende thema-exposities
8 december, is een jaarlijks terugkomende dag: memorial Day, een dag waar wordt stilgestaan bij de ons ontvallen muzikanten.
In de museumshop vindt u een uitgebreide collectie cd’s, dvd’s, boeken, t-shirts, miniatuurgitaren, music/band merchandise en muziekspellen. Museum RockArt is geschikt voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Adres:
Zekkenstraat 42
3151 XP Hoek van Holland
T: (0174) 38 41 03 / 06 51 51 28 85
E: info@rockart.nl
I: www.rockart.nl

Openingstijden:
Donderdag, vrijdag, zaterdag: 13.00-17.00 uur
Eerste zondag van de maand: 13.00-17.00 uur
In de schoolvakanties op woensdag: 13.00-17.00 uur
Groepen zijn op afspraak ook buiten de openingstijden welkom.

Toegang:
Entree:                                       € 7,50 p.p.
Kinderen t/m 7 jaar gratis

Rockart Rond Logo 2016 (4Kx4K)