Menu

Surfen / Kitesurfen / Zeilen

In Hoek van Holland kun je perfect leren surfen, bodyboarden, paddleboarden, skimboarden en kiten. De afgelopen jaren is de groep surfers enorm gegroeid, want de golven die op het strand bij de surf- en kitescholen breken zijn prima surfgolven. De lokale surfers, die tot de beste surfers van de Benelux behoren, komen immers niet voor niets graag naar deze plek.

Surfen kun je leren van 8 jaar tot 60 jaar.

Lessen nemen, outfits en materiaal huren kan bij één van de twee surfscholen in Hoek van Holland. Kijk voor meer informatie op www.desurfschool.nl en www.surfschoolhoekvanholland.nl

Ook Windsurfvereniging Hoek van Holland zit op dit stuk strand. De vereniging heeft ruim 145 leden die fanatiek windsurfen, kitesurfen en golfsurfen. Het is de enige surfclub van Nederland waar het surfmateriaal het hele jaar door aan zee gestald kan worden www.wshvh.nl.

Kitesurfen
Sinds 2005 is de kitesurfschool gevestigd op het strand van Hoek van Holland. Het strand van Hoek van Holland is één van de meest geschikte stranden van Nederland als het gaat om het leren kitesurfen. De kitesurfschool heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het geven van kitesurf lessen. In het op IKO gebaseerde lesprogramma ligt de nadruk op kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht. Door de nauwe samenwerking met de Kiteboardshop beschikt de Kitesurfschool over het nieuwste materiaal. Wil je beginnen met kitesurfen? Dan ben je bij de kitesurfschool aan het juiste adres. Van het uitproberen van kitesurfen tot het behalen van jouw IKO certificaat, de kitesurfschool zorgt ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde manier het water op kan.

Jouw eerste kitesurf ervaring wordt er één om nooit te vergeten.

Voor lessen, cursussen en overige informatie kijk je op kitelessen.nl