Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
Geen beschikbare filters
61 resultaten

april 2019

27 april 2019

Struintocht door de duinen

Laat je informeren door een ervaren gids tijdens een duinwandeling in het duingebied van Hoek van Holland.

Excursie, Rondleiding
27 april 2019

Koningsdag 2019

Ook dit jaar vieren we in Hoek van Holland weer de verjaardag van de Koning. De dag bestaat onder andere uit een ouderenontbijt, een vrijmarkt, live muziek van coverband the collective, spelletjes voor de jeugd en een optreden van muziekvereniging Rotterdam aan Zee. Uiteraard wordt ook de Nederlandse vlag gehesen. De toegang is gratis.

Koningsdag
28 april 2019

Kofferbakverkoop april

Opzoek naar tweedehands spullen? Kom naar Hoek van Holland. Wie spullen wil verkopen dient hiervoor een plekje te huren bij de organisatie.

Koningin Emmaboulevard Rommelmarkt
28 april 2019

Live on Sunday - Mijn Torpedoloods

Geniet elke laatste zondag van de maand van de beste bands en DJ's tijdens Live on Sunday bij Mijn Torpedoloods.

MIJN Torpedoloods Dance, Muziekfestival, Pop / Rock

mei 2019

2 mei 2019

De Hoek in Zicht

Op 2 mei vindt er in bibliotheek Hoek van Holland een nieuwe editie van De Hoek in Zicht plaats. Iedere twee maanden wordt er een presentatie gegeven over een Hoeks onderwerp.

Bibliotheek Hoek van Holland Lezing / Debat
3 mei 2019

Circus Alexander

Komt dat zien, komt dat zien! Circus Alexander komt naar Hoek van Holland!

Circus

Dé uitgaansagenda van Hoek van Holland en omgeving

Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. Het gebied is onderdeel van Rotterdam en het staat bekend om het mooie strand, de Noorderpier en de Nieuwe Waterweg met de Maeslantkering. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in deze bruisende badplaats. Zo zijn er bijzondere tentoonstellingen, leuke festivals en concerten – zowel in het dorp als in het strand – en organiseren de beachclubs regelmatig gezellige strandfeestjes. Ontdek hier wat er wordt georganiseerd en waar je moet zijn. Je moet zelf alleen nog even kiezen!

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien. Voor de agenda van Rotterdam ga je naar www.rotterdam.info.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie