Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
Geen beschikbare filters
6 resultaten

december 2019

13, 14, 15 december

Kerstdriedaagse Hoek van Holland

Met een verwarmde kerstmarkt, live muziek, een kerstparade en een culturele en kunstzinnige kerstmarkt wordt Hoek van Holland in het weekend van 13 t/m 15 december ondergedompeld in kerstsferen.

Dance, Markt, Pop / Rock
29 december 2019

Kofferbakverkoop december

Opzoek naar tweedehands spullen? Kom naar Hoek van Holland. Wie spullen wil verkopen dient hiervoor een plekje te huren bij de organisatie.

Koningin Emmaboulevard Rommelmarkt
13 dec t/m 29 dec

Tracing Thomas

Speel zelf de hoofdrol in een unieke en spannende mix van real life gaming en locatietheater.

Fort 1881 Hoek van Holland Highlights

januari 2020

5 januari 2020

Hoekse Nieuwjaarsloop

Zondag 5 januari 2020 is sportpark De Rondgang in Hoek van Holland wederom het toneel van de Hoekse Nieuwjaarsloop.

Sportevenement

Dé uitgaansagenda van Hoek van Holland en omgeving

Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. Het gebied is onderdeel van Rotterdam en het staat bekend om het mooie strand, de Noorderpier en de Nieuwe Waterweg met de Maeslantkering. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in deze bruisende badplaats. Zo zijn er bijzondere tentoonstellingen, leuke festivals en concerten – zowel in het dorp als in het strand – en organiseren de beachclubs regelmatig gezellige strandfeestjes. Ontdek hier wat er wordt georganiseerd en waar je moet zijn. Je moet zelf alleen nog even kiezen!

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien. Voor de agenda van Rotterdam ga je naar www.rotterdam.info.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie