Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
Geen beschikbare filters
3 resultaten

november 2020

7 november 2020

Struintocht door de duinen 2020

Dit evenement is i.v.m. COVID-19 komen te vervallen.

Excursie, Rondleiding

juli 2021

23 jul t/m 23 jul

Kunst MV2

Aan het toeren over de Maasvlakte? Neem onderweg ook een kijkje bij de Zandwacht. De Zandwacht verbeeldt hoe duinen gevormd worden doordat zand bij harde wind opstuift en weer neerdaalt in de luwte.

FutureLand Excursie, Tentoonstelling, Wandeltocht

augustus 2021

23 jul t/m 23 jul

Speurtocht op het Maasvlaktestrand (op eigen gelegenheid)

Ben jij een echte speurneus? Haal de gratis speurtocht op het Maasvlaktestrand op bij FutureLand!

FutureLand Jeugdfestivals

Dé uitgaansagenda van Hoek van Holland en omgeving

Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. Het gebied is onderdeel van Rotterdam en het staat bekend om het mooie strand, de Noorderpier en de Nieuwe Waterweg met de Maeslantkering. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in deze bruisende badplaats. Zo zijn er bijzondere tentoonstellingen, leuke festivals en concerten – zowel in het dorp als in het strand – en organiseren de beachclubs regelmatig gezellige strandfeestjes. Ontdek hier wat er wordt georganiseerd en waar je moet zijn. Je moet zelf alleen nog even kiezen!

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien. Voor de agenda van Rotterdam ga je naar www.rotterdam.info.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie