Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
Geen beschikbare filters
6 resultaten

maart 2020

5 maart 2020

Hoek in zicht: Het loodswezen

Kom meer te weten over Hoek van Holland. Dit keer vertelt Henk van der Lugt over het Loodswezen in Nederland. Deze Hoekenees zal zich vooral richten op de regio Rotterdam-Rijnmond, waar hij zelf als loods gewerkt heeft.

Bibliotheek Hoek van Holland Lezing / Debat
7 maart 2020

Muziekdag Hoek van Holland 2020

Op zaterdag 7 maart vindt de “Muziekdag Hoek van Holland” plaats. Tijdens deze dag laten amateurmuzikanten, van jong tot oud, uit de regio en ver daarbuiten, u en de jury horen wat zij in hun mars hebben.

Gezelschap / orkest, Klassieke muziek, Muziekfestival
20 maart 2020

Valium live

Het repertoire van Valium bestaat momenteel uit meer dan 200 songs, ieder jaar komen daar weer nieuwe nummers bij.

Fort 1881 Hoek van Holland Muziek overig

april 2020

11 april 2020

All You Can Dance Party EDITIE 6

Onbeperkt naar je favoriete muziek luisteren. Bij All you can dance party kan je onbeperkt jouw favoriete nummers bestellen en de dj's Duukie en Brentnew zullen deze nummers uit de speakers knallen.

MIJN Torpedoloods Dance

augustus 2020

18, 19, 20, 21 augustus

57e Avondvierdaagse

Wandel mee met de 57e avondvierdaagse. Vier verschillende routes langs de zee en door de duinen, de Waterweg, de Bosjes en het Staelduinse Bos.

Wandeltocht

september 2020

5 september 2020

Senc Senc Senc (18+)

Urban en eclectic experience met show, special acts, beleving en theater.

Beachclub Royal Dance, Dancefestival, Festivals

Dé uitgaansagenda van Hoek van Holland en omgeving

Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. Het gebied is onderdeel van Rotterdam en het staat bekend om het mooie strand, de Noorderpier en de Nieuwe Waterweg met de Maeslantkering. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in deze bruisende badplaats. Zo zijn er bijzondere tentoonstellingen, leuke festivals en concerten – zowel in het dorp als in het strand – en organiseren de beachclubs regelmatig gezellige strandfeestjes. Ontdek hier wat er wordt georganiseerd en waar je moet zijn. Je moet zelf alleen nog even kiezen!

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien. Voor de agenda van Rotterdam ga je naar www.rotterdam.info.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie