Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Dé uitgaansagenda van Hoek van Holland en omgeving

Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. Het gebied is onderdeel van Rotterdam en het staat bekend om het mooie strand, de Noorderpier en de Nieuwe Waterweg met de Maeslantkering. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in deze bruisende badplaats. Zo zijn er bijzondere tentoonstellingen, leuke festivals en concerten – zowel in het dorp als in het strand – en organiseren de beachclubs regelmatig gezellige strandfeestjes. Ontdek hier wat er wordt georganiseerd en waar je moet zijn. Je moet zelf alleen nog even kiezen!

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien. Voor de agenda van Rotterdam ga je naar www.rotterdam.info.

Open Up 2021 Pubquiz // 14 mei

Ben je een echte Songfestival kenner en durf je de strijd aan te gaan?

Lees hier meer

Open Up QR Wandeling // 15 - 23 mei

De wandeling neemt je mee door Hoek van Holland met stops bij diverse horecagelegenheden. Bij iedere stop kan de wandelaar een QR-code scannen die vervolgens een lied van het songfestival afspeelt. In totaal kom je langs 12 punten in Hoek van Holland! Kun je er geen genoeg van krijgen? Je kan meerdere dagen rondom het Songfestival gebruik maken van deze gezellige wandeling! Aanmelden is niet nodig, zolang je maar geniet van een heerlijke wandeling van 15 tot 23 mei!

Lees hier meer

Vrienden van Hoek van Holland live // 21 mei

Dit project is een onderdeel van het Stadsprogramma Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021. Mogelijk gemaakt door Gebiedscommissie Hoek van Holland en Havenbedrijf Rotterdam.

Meld je hier aan

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie