All you can dance party

5 oktober 2019

Na alweer vier geslaagde edities is het zaterdag 5 oktober tijd voor de vijfde editie van All you can dance party in MIJN Torpedoloods te Hoek van Holland. All you can dance party is een feest voor jong en oud en zoals de naam al zegt staat dansen deze avond centraal. Allerlei stijlen muziek zullen deze avond gedraaid worden. We gaan van 70’s naar de nieuwste dancehits, niets is te gek.

Vraag dus snel jouw favoriete platen aan op deze pagina en wie weet hoor je deze door de speakers knallen op 5 oktober!

Tot dan!

Share

MIJN Torpedoloods

In het rijksmonumentale pand de Torpedoloods is het restaurant MIJN Torpedoloods gevestigd. Gelegen aan de Berghaven heeft MIJN Torpedoloods een mooi uitzicht op de waterweg. Vele grote schepen varen hier dagelijks voorbij. Het bedrijf biedt klanten een plaats om te eten, drinken en loungen maar ook om te vergaderen en (zakelijke) feesten te houden. Het restaurant ligt op 50 meter van de Fast ferry waardoor mensen kunnen wachten bij MIJN Torpedoloods.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 5 oktober 2019, 20:30-01:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

Adults €5, 00 exclusief reserveringskosten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie