Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Art Break Festival 2020

20 september 2020

Jawel, Art Break Festival 2020 in Hoek van Holland is een feit. Zondag 20 september staan kunst en cultuur weer centraal tijdens dit minifestival bij strandopgang Rechtestraat in Hoek van Holland.

Schema met tijden volgt nog…

Muziek

Delidel Touch (Reggae)
Omar Ka (Afro roots/folk/rock/funk)
Mani Boulabi (Busker/Street music)
Lotte Bovi (Flamenco/Opera)
Gelukzoekers (Nederpop/Reggae)

Kunst

Solko Schalm Live Art demonstratie
Live Graffiti demonstratie
Houten standbeeld live bewerking

Activiteiten

Maskers schilderen
Djembe workshop
Surfen
Sandboarden
Blokarten
Trampoline cursus
Open Air Cinema

Meedoen met een activiteit? Mail dan je gegevens (naam, telefoonnummer, activiteit) naar info@desurfschool.nl.

“Senang!”
Dit jaar is het thema ‘senang’, een van oorsprong Maleisisch woord, dat aangeeft dat je je prettig voelt en lekker in je vel zit. Bij De Surfschool streven we al jaren naar dit gevoel en nu Hoek van Holland sinds dit jaar het ‘Hoekse Hart’ als concept en embleem, met hetzelfde streven voor Hoek van Holland als badplaats, heeft aangenomen, kan SENANG op zondag 20 september helemaal tot uitdrukking komen.

Corona

Tijdens dit minifestival wordt er natuurlijk rekening gehouden met de coronamaatregelen. Omdat dit festival op het strand wordt gehouden, kunnen we meer dan genoeg afstand van elkaar houden. Bij het muziekpodium worden stoelen op gepaste afstand neergezet. Ook zijn er overal desinfectiepompjes te vinden. 

Share

De Surfschool

Surflessen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Naast surfles verzorgd De Surfschool ook veel andere activiteiten op het strand.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 20 september 2020, 11:00-21:30

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie