Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Daar bij de waterkant

16 augustus 2020

Cultuurzee Hoek van Holland organiseert voor senioren in Hoek van Holland een gezellige show aan de Waterweg (naast het Vispaleis). Zitplaatsen op 1,5 m. Een show van ras-entertainer Eric Newman. Eric laat het publiek genieten van tijdloze muziek die bij velen herinneringen zal oproepen. Een muzikale reis door het heden en het verleden, op humorvolle en luchtige wijze gebracht. Ondertussen kan het publiek ook genieten in de buitenlucht van het uitzicht op de langsvarende schepen!

De show wordt tweemaal gebracht, begint om 14.00 en is gratis.

Dus kom gezellig kijken of neem je moeder, vader, opa of oma mee om er even lekker tussenuit te zijn op deze zondagmiddag. 
Tot zondag 9 augustus, Daar bij de Waterkant!

Share

Koningin Emmaboulevard

Vanaf de Koningin Emmaboulevard kun je genieten van een dynamisch uitzicht over de omgeving. Per jaar varen er aan Hoek van Holland zo’n 80.000 schepen voorbij (in- en uitgaand). Van zeilschepen, de grootste cruiseschepen, kleine vrachtschepen tot mammoettankers en zelfs booreilanden.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 16 augustus 2020, 14:00-16:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie