Live on Sunday - Mijn Torpedoloods

26 mei 2019

Elke laatste zondag van de maand gaat een waanzinnig spektakel worden in 2019! Tijdens Live on Sunday zullen de beste bands/dj’s LIVE draaien. Heerlijke bites, drinks & cocktails zijn te bestellen aan tafel. Toegang is gratis & diner is a la carte. 

Share

MIJN Torpedoloods

In het rijksmonumentale pand de Torpedoloods is het restaurant MIJN Torpedoloods gevestigd. Gelegen aan de Berghaven heeft MIJN Torpedoloods een mooi uitzicht op de waterweg. Vele grote schepen varen hier dagelijks voorbij. Het bedrijf biedt klanten een plaats om te eten, drinken en loungen maar ook om te vergaderen en (zakelijke) feesten te houden. Het restaurant ligt op 50 meter van de Fast ferry waardoor mensen kunnen wachten bij MIJN Torpedoloods.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

Meer in MIJN Torpedoloods

t/m 2 juli 2019

Live on Sunday - Mijn Torpedoloods

Geniet elke laatste zondag van de maand van de beste bands en DJ's tijdens Live on Sunday bij Mijn Torpedoloods.

Dance, Muziekfestival, Pop / Rock
t/m 6 oktober 2019

All you can dance party

Wanneer je naar een feestje gaat, hoor je natuurlijk graag jouw favoriete muziek. Bij All you can dance party kan je onbeperkt jouw favoriete nummers bestellen en de dj's Duukie en Brentnew zullen deze nummers uit de speakers knallen.

Dance, Muziek overig, Muziekfestival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie