Museum - Cultuur weekend

19, 20 oktober

Vanwege het 5 jarig bestaan van de Museum Cultuur Dag, heeft Cultuurzee i.s.m. Stichting Get Hoekt een extra uitgebreid programma samengesteld tijdens deze lustrumeditie Museum Cultuur Weekend Hoek van Holland op zaterdag 19 en zondag 20 oktober. Niet alleen de musea in Hoek van Holland zijn gratis te bezoeken, maar ook diverse activiteiten op het gebied van cultuur, muziek en kunst, voor jong en oud.

Bunker Bremen, Kustverlichtingsmuseum De Vuurtoren, Fort 1881, Atlantik Wall museum, Chateau du Lac en het Keringhuis zijn beide middagen gratis te bezoeken. Op zaterdag ook Museum Rock Art. Bij de musea worden leuke activiteiten georganiseerd zoals live muziek, een bierproeverij, een kunstexpositie en een modeshow van militaire kostuums. In het Keringhuis verzorgt balletschool Domingos korte optredens. In de Hoekstee kan op zaterdag een vuurtoren worden geknutseld (8+) en op zondag is daar een gezellige seniorenmiddag met optredens en de vertoning van de film Hoek van Holland 1951. In het Kuzhuis is een beide middagen een expositie te zien en worden kunstworkshops gegeven. In de bibliotheek verzorgt Stichting Kunstplaats een middag met poëzie en een expositie. Bij de Zeetoren is er op zaterdag een Duinwandeling met gids voor kinderen en op zondag voor volwassenen, welke wordt afgesloten met een optreden van de Hoekse BigBand in café PLSTK. Kortom, een gevarieerd programma in het gevarieerde, cultuurrijke Hoek van Holland.

Kijk voor het gehele programma op Facebook Uit Agenda Hoek van Holland of haal een flyer bij de Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland. 

Share

Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland

Een bezoek aan Hoek van Holland begint natuurlijk met een bezoek aan Rotterdam Tourist Information (VVV). De medewerkers van Rotterdam Tourist Information helpen je graag op weg in Hoek van Holland en de omgeving.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 19 oktober 2019, 13:00-17:00
  • 20 oktober 2019, 13:00-17:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie