Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Speurtocht op het Maasvlaktestrand (op eigen gelegenheid)

23 juli 2020 t/m 23 juli 2021

Speurneuzen gezocht! Wil je speuren op het Maasvlaktestrand? Neem na je bezoek aan informatiecentrum FutureLand de gratis speurtocht mee en ga zelf op pad naar duin en strand. Je leert alles over de dieren en bedrijven in de omgeving. Misschien zie je wel een zeehond of zandhagedis!

Je kunt de speurtocht afhalen aan de balie bij FutureLand. De tocht begint bij parkeerplaats P3 van het Maasvlaktestrand aan de Maasvlakteboulevard. Tip: neem je verrekijker mee.

Wil je FutureLand bezoeken? Vergeet dan niet je (gratis) ticket met tijdslot te reserveren.

Share

FutureLand

Beleef de modernste haven van Europa! In dit gratis interactieve informatiecentrum kom je alles te weten over Maasvlakte 2. Maak een VR-trip door dit nieuwe Rotterdamse havengebied of stap met de Virtual Reality bril in de haven van 2066! Maak een rondvaart door de modernste haven en ervaar zelf hoe het is als kranen, schepen en havens groot, groter, grootst zijn.

Adres & Contact

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis De speurtocht is gratis af te halen bij informatiecentrum FutureLand

Meer in FutureLand

t/m 24 juli 2021

Kunst MV2

Aan het toeren over de Maasvlakte? Neem onderweg ook een kijkje bij de Zandwacht. De Zandwacht verbeeldt hoe duinen gevormd worden doordat zand bij harde wind opstuift en weer neerdaalt in de luwte.

Excursie, Tentoonstelling, Wandeltocht

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie