Activiteiten voor groepen

Wil je met een groep op pad? Dan zijn er in Hoek van Holland diverse mogelijkheden. Laat je inspireren door onderstaande activiteiten.

Be shore events

Van activiteiten op het zand tot ijssculpturen maken en van city games tot powerkiten. Be Shore Events is al jaren gespecialiseerd op het gebied van teambuildingsuitjes.

Be Shore Events

Fort 1881 activiteiten

Treed in de voetstappen van het kabinet tijdens de WO II en ga met je eigen “ministerie” de competitie aan tegen je collega’s, relaties, vrienden of familie! Probeer in de Handelingenkamer de “laserstralen” te ontwijken en zo de miljoenennota te bemachtigen. Daag uw vrienden of collega’s uit in het Departement van Oorlog tijdens een potje reuze Zeeslag!

Fort 1881

Tracing Thomas

Tracing Thomas, het spektakel voor liefhebbers van gaming, locatietheater en escaperooms, is vanaf maart exclusief te zien in Fort 1881 bij Hoek van Holland. Een 2,5 uur durende grootse en spannende interactieve experience. Om het mysterie van de verdwenen Thomas te ontrafelen, doet de politie een beroep op de aanwezigen. Zodra men het historische fort betreedt, stapt men een ondergrondse wereld binnen vol donkere, nauwe gangen. Een labyrint van geheimzinnige kamers met een ingewikkeld gangenstelsel waar de tijd stil heeft gestaan. Onderzoek de ruimtes van het fort, ondervraag de getuigen en ontdek het mysterie van de verdwijning van Thomas.

Tracing Thomas

De Zeetoren Activiteitenlocatie

De Zeetoren is omstreeks 1941 gebouwd door de Duitse bezetter en werd aangeduid als ’Münze’. Dit was de codenaam voor de radar op het dak. Met deze radar speurde de Duitsers de Noordzee af naar vijandelijke activiteiten. Tegenwoordig doet de toren dienst als vergader- en activiteitenlocatie. De vergaderkamer biedt plaats voor 15 personen en heeft uitzicht op de duinen en de Noordzee. Verder kun je er onder andere surflessen boeken, ontsnappen uit een Escaperoom of vanaf de toren abseilen. Na afloop kun je heerlijk dineren in het aangrenzende restaurant Grumpies.

de Zeetoren

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie