Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Activiteiten voor groepen

Wil je met een groep op pad? Dan zijn er in Hoek van Holland diverse mogelijkheden. Laat je inspireren door onderstaande activiteiten.

Be shore events

Van activiteiten op het zand tot ijssculpturen maken en van city games tot powerkiten. Be Shore Events is al jaren gespecialiseerd op het gebied van teambuildingsuitjes.

Be Shore Events

De Zeetoren Activiteitenlocatie

De Zeetoren is omstreeks 1941 gebouwd door de Duitse bezetter en werd aangeduid als ’Münze’. Dit was de codenaam voor de radar op het dak. Met deze radar speurde de Duitsers de Noordzee af naar vijandelijke activiteiten. Tegenwoordig doet de toren dienst als vergader- en activiteitenlocatie. De vergaderkamer biedt plaats voor 15 personen en heeft uitzicht op de duinen en de Noordzee. Verder kun je er onder andere surflessen boeken, ontsnappen uit een Escaperoom of vanaf de toren abseilen. Na afloop kun je heerlijk dineren in het aangrenzende restaurant PLSTK café.

de Zeetoren

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie