Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Musea

Musea

In Hoek van Holland zorgen de musea, kunst en cultuur voor een verrassend hoogstaand aanbod. De zes musea, samen met bezoekerscentrum het Keringhuis bieden voor ieder wat wils. Van muziek tot maritiem en van militair erfgoed tot de Deltawerken.

Musea

Fort 1881 Hoek van Holland

Nederland bouwde het Fort aan den Hoek van Holland aan het einde van de ...

Bunker Bremen

Deze voormalige munitiebunker uit de Tweede Wereldoorlog in het Vinetadu...

Atlantikwall-Museum

Hoek van Holland maakte deel uit van de Atlantikwall, de Duitse verdedig...

Museum RockArt

In Museum RockArt vind je de Nederlandse popmuziekgeschiedenis vanaf de ...

Vuurtoren - Nederlands Kustverlichtingsmuseum

Tot 1974 heeft de vuurtoren als kustverlichting dienst gedaan. Nu is er ...

Het Keringhuis Publiekscentrum Water

Het Keringhuis laat zien hoe we in waterrijk Zuid-Holland toch droge voeten kunnen houden. Laat het stormen, gieten van de regen of zet een brandende zon aan de hemel op het Watervertelplein. Ontdek hoe de Maeslantkering werkt. Of ga buiten op de waterspeelplaats zelf met pompen en zandzakken aan de slag en zie hoe u zelf kunt bijdragen aan klimaatadaptatie.
Er zijn diverse soorten rondleidingen. Voor volwassenen, voor kinderen, in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Voor kleine of grote groepen, alles is mogelijk. In het weekend of tijdens de vakanties zijn er instaprondleidingen (ook mogelijk in het Engels of Duits). Reserveren kan via de website.
Het Keringhuis is met het OV te bereiken met metrolijn B richting (en halte) Hoek van Holland Haven. Vanaf dit metrostation kun je een fiets huren of circa 1 uur lopen.

Het Keringhuis in ‘Schatten van de Hoek’

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie