Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Musea

In Hoek van Holland zorgen de musea, kunst en cultuur voor een verrassend hoogstaand aanbod. De zes musea, samen met bezoekerscentrum het Keringhuis bieden voor ieder wat wils. Van muziek tot maritiem en van militair erfgoed tot de Deltawerken.

Musea

Atlantikwall-Museum

Het bezoekerscentrum is gevestigd aan de pier in de zogenaamde tafelbunk...

Bunker Bremen

Deze voormalige munitiebunker uit de Tweede Wereldoorlog in het Vinetadu...

Fort 1881 Hoek van Holland

Nederland bouwde het Fort aan den Hoek van Holland aan het einde van de ...

Reddingmuseum Jan Lels

Het Redding- en Veerdienstmuseum zijn beide gevestigd in een uit 1943 da...

Museum RockArt

Shop weer open Vanaf 9 mei gaat de RockArt shop w...

Vuurtoren - Nederlands Kustverlichtingsmuseum

Tot 1974 heeft de vuurtoren als kustverlichting dienst gedaan. Nu is er ...

Het Keringhuis Publiekscentrum Water

Het Keringhuis laat zien hoe we in waterrijk Zuid-Holland toch droge voeten kunnen houden. Laat het stormen, gieten van de regen of zet een brandende zon aan de hemel op het Watervertelplein. Ontdek hoe de Maeslantkering werkt. Of ga buiten op de waterspeelplaats zelf met pompen en zandzakken aan de slag en zie hoe u zelf kunt bijdragen aan klimaatadaptatie.
Er zijn diverse soorten rondleidingen. Voor volwassenen, voor kinderen, in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Voor kleine of grote groepen, alles is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie