Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Wai Seu Chan

Contact

Bij Rotterdam Tourist Information kun je terecht voor leuke tips en actuele toeristische informatie die van jouw verblijf in Hoek van Holland een echte belevenis maken. Met Rotterdam Tourist Information als vertrekpunt ontdek je het strand en het dorp van Hoek van Holland in al haar facetten: kunst & cultuur, architectuur, festivals & evenementen, attracties, beachclubs, strandpaviljoen en restaurants.

Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland

De medewerkers van Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland staan van voor je klaar om je te informeren over alles wat Hoek van Holland te bieden heeft. Daarnaast zijn in de Tourist Information ook wandel- en fietsroutes, tickets en bijzondere souvenirs te koop.

Contactgegevens

T: +31 (0) 174 519 570
E: hoekvanholland@rotterdampartners.nl

Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland
Stationsweg 11
3151 HR Hoek van Holland

Openingstijden: maandag t/m zondag 09.30 -17.00

Routeplanner

Social media

Facebook
Twitter
Instagram

Pers

Persaanvragen? Op zoek naar ondersteuning bij de invulling van uw artikel of reportage? Neem dan contact op met de persafdeling van Rotterdam Partners.

Evenement aanmelden voor de agenda

Organiseer je een evenement of tentoonstelling en wil je deze graag in de uitgaansagenda’s van de Uitagenda, Rotterdam Tourist Information en VVV Nederland? Meld deze dan zelf aan via ons online formulier.

Vacatures

Doe je niks liever dan anderen vertellen over de bijzondere plekjes van Hoek van Holland? Wil je je ook inzetten om Hoek van Holland te promoten? Houd dan onze pagina in de gaten voor vacatures!

Informatie

Rotterdam Tourist Information

Aan de Coolsingel en in het Centraal Station staan medewerkers voor je klaa...

Handige adressen

Soms heb je op vakantie behoefte aan een tandarts, dokter of heb je hulp...

Geschiedenis

‘De Hoek’ is tegenwoordig een levendige badplaats die grenst...

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Hoek van Holland is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met ...

Met de auto

Kom je met de auto naar Hoek van Holland? Dan kun je met je auto terecht...

Met de fiets

Hoek van Holland is via diverse mooie routes bereikbaar met de fiets. Ac...

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie