Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Be shore events

Actief en sportief

Van activiteiten op het zand tot ijssculpturen maken en van city games tot powerkiten. Be Shore Events is al jaren gespecialiseerd op het gebied van teambuildingsuitjes. Zo kun je onder andere deelnemen aan:

Boerenbeachgolf: Het parcours bestaat uit 9 “sandholes” die verdeelt liggen op het strand en duinen. En dit alles met die bijzondere boeren golfclubs.

Powerkiten/Vliegeren: Voorgetrokken worden door het zand of in de branding of juist het sturen proberen onder de knie te krijgen het kan allemaal.

IJssculpturen Hoek van Holland: Een groot mooi helder ijsblok wordt voor je neus neergezet….

City game Hoek van Holland: Spannende achtervolgingen gespeeld met tablets in Hoek van Holland met maar 1 doel wie schakelt als eerste het andere Team uit.

Teambuilding Hoek van Holland: De Robinson Games. Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun op het strand van Hoek van Holland.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie