Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

DAG Hoek van Holland

Bezienswaardigheid, Fietsroute, Rondleiding

Hoek van Holland kent vele bekende, maar zeker ook onbekende verhalen. Een relatief jong dorp met een rijke historie. Leer ‘de Hoek’ kennen door de ogen van de ‘Hoekenezen’. De gidsen van DAG zijn opgegroeid in Hoek van Holland en al vele jaren werkzaam binnen het toerisme van deze bijzondere kustplaats. Liefhebbers van de scheepvaart, het militaire erfgoed of de diversiteit van de natuur zullen zich niet vervelen. Ervaar het zelf en beleef ‘de Hoek’! 

Liever een compleet verzorgd DAGprogramma? Ook dat is mogelijk. Bezoek de Maeslantkering, het sluitstuk van de Deltawerken bij het Keringhuis, ontdek het militaire erfgoed tijdens de rondleiding, beklim de Vuurtoren, probeer te ontsnappen uit een escape room en eindig met een heerlijk diner in één van de vele restaurants / strandpaviljoens die Hoek van Holland te bieden heeft. Teveel te beleven in één DAG? Verleng je verblijf en overnacht in één van de Hoekse hotels of B&B’s.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie