Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Het Keringhuis Publiekscentrum Water

_RWC_Attracties met korting$50% korting, *RWC, Attractie

Het Keringhuis laat zien hoe we in waterrijk Zuid-Holland toch droge voeten kunnen houden. Laat het stormen, gieten van de regen of zet een brandende zon aan de hemel op het Watervertelplein. Ontdek hoe de Maeslantkering werkt. Of ga buiten op de waterspeelplaats zelf met pompen en zandzakken aan de slag en zie hoe u zelf kunt bijdragen aan klimaatadaptatie.
Er zijn diverse soorten rondleidingen. Voor volwassenen, voor kinderen, in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Voor kleine of grote groepen, alles is mogelijk. In het weekend of tijdens de vakanties zijn er instaprondleidingen (ook mogelijk in het Engels of Duits). Reserveren kan via de website.
Het Keringhuis is met het OV te bereiken met metrolijn B richting (en halte) Hoek van Holland Haven. Vanaf dit metrostation kun je een fiets huren of circa 1 uur lopen.

Het Keringhuis in ‘Schatten van de Hoek’

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Prijsoverzicht

€2.50,- Volwassenen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie