Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Museum RockArt

Museum

Shop weer open
In juli en augustus is RockArt weer extra open. Na 2 maanden alleen op de zaterdag geopend geweest te zijn zal de RockArt Shop XL met het museum op de woensdag t/m zaterdag en iedere 1e zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur geopend zijn. De inrichting van de RockArt Shop met het museum is momenteel dusdanig aangepast om bezoekers voldoende afstand te kunnen laten houden. In de shop is een uitgebreide collectie Vinyl (ook 2e hands), CD’s, Boeken, T-shirts, Mokken en overige merchandise te koop waarbij tevens 70 jaar muziekgeschiedenis bewonderd kan worden. Eén van de pioniers van de Nederpop, Peter Koelewijn heeft voor alle betalende bezoekers een gratis CD of DVD beschikbaar gesteld.

In Museum RockArt vind je de Nederlandse popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren vijftig tot nu. Van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock & Roll. De interessante collectie bestaat o.a. uit gitaren, drumstellen, bühnekleding, posters, gewonnen prijzen, gouden en platina albums, LP’s, singles, boeken, muziekbladen, fanclubbladen, hoesontwerpen, contracten, foto’s, video’s, zwart/wit fotokaarten, flipperkasten, oude versterkers en van alles en nog wat in relatie met popmuziek.

Regelmatig worden er  wisselende thema-exposities georganiseerd. De unieke beeld- en geluidsfragmenten maken de exposities compleet. Ook staan in het museum de originele Radio Veronica studio’s uit de jaren ’60 opgesteld. Deze ‘trip down memory lane’ is een echte aanrader voor muziekliefhebbers!

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 16:00
Vrijdag 11:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

€7.50,- Volwassenen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie