Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Voor een bijzonder uitje vlakbij Rotterdam neem je de Fast Ferry vanuit Hoek van Holland naar de Maasvlakte. Tijdens de overtocht zie je de grootste zeeschepen op weg naar Rotterdam of verre bestemmingen. Aangekomen op de  Maasvlakte kun je alle kanten op: naar het Maasvlaktestrand, Informatiecentrum FutureLand of verken de Maasvlakte met een van de fietsroutes. De overtocht naar de Maasvlakte (halte Antarcticaweg) duurt circa 20 minuten.

De nieuwe halte bij Transferium Maasvlakte (let op niet alle afvaarten) verkort de fietsroute naar Oostvoorne. Bij de halte Landtong (Rozenburg) ligt een ruig, duinachtig gebied met een rijke schakering aan vogels, bloemen en planten. Een mooie tussenstop voor een wandeling!

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie