Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Rondvaart Europoort

Attractie, Rondvaart, Teambuilding

Rondvaart Europoort verzorgt rondvaarten van 90 minuten door de Europoort en de Europa havens – één van de grootste havens van Rotterdam. Opvarenden zien de grote verscheidenheid aan industrieën, zoals container- en ertsoverslagbedrijven, met schepen vaak groter dan een gemiddeld flatgebouw.

Ook worden er rondvaarten van 2,5 uur naar Maasvlakte 2 gehouden. Met dit nieuwe, in zee aangelegde gebied ter grootte van 2.000 hectare is de Rotterdamse haven 20% groter dan voorheen en bereikbaar voor de nieuwste en grootste containerschepen. De boot vaart langs de allergrootste containerterminals zoals ECT, Maersk, Euromax en Pioneering Spirit.

Aan boord zijn diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar. Groepen vanaf 10 personen kunnen vooraf een lunchtas bestellen. De tours zijn te volgen in het Nederlands en Engels, Duits op aanvraag.

Het schip kan ook worden afgehuurd voor feesten of bedrijfsuitjes, tot maximaal 800 personen, met catering op maat. In het hele havengebied kan afgemeerd worden.

Rondvaart Europoort ligt vlakbij Hoek van Holland bij de Maeslantkering, op zo’n 25 minuten rijden vanaf Rotterdam. Reizigers kunnen op aanvraag gebruik maken van de pendeldienst tussen metrostation Hoek van Holland Haven en Maeslantkering.

Share

Adres & Contact

Social Media

Prijsoverzicht

€18.50,- Senioren
€19.95,- Volwassenen
€14.95,- Kinderen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie