Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Zwembad Hoek van Holland

Zwembad

Ben jij gek op zwemmen in de buitenlucht, maar niet op ijskoud water? Dan moet je in ’t Hoekse badje in Hoek van Holland zijn! Daar kun je sinds 15 februari buiten zwemmen in water met een temperatuur van 21 graden.

Natuurlijk gelden ook in dit buitenzwembad de nodige regels waar je je vanwege het coronavirus aan moet houden. Zo moet je online een tijdslot reserveren en gelden er op locatie vaste routes en regels voor bezoekers.

https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/locatie/zwembad-hoek-van-holland-hoekse-badje

Zwembad Hoek van Holland is een goed verzorgd en gezellig buitenbad vlakbij het centrum. Het bad is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor de kleinsten is er een kleuterbadje. Op de grasweide rondom het zwembad zijn diverse kleine speelobjecten. Ook zijn er comfortabele stoelen met parasols beschikbaar. Tijdens het seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie