Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

E. Fecken

Met het openbaar vervoer

Hoek van Holland is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met metrolijn B kun je tussen Nesselande en Hoek van Holland Haven reizen. De Hoekse lijn brengt je binnen 35 minuten van hartje centrum Rotterdam naar Hoek van Holland.

De nieuwe metroverbinding over de Hoekse Lijn betekent dat je vaker kunt reizen tussen Hoek van Holland en Rotterdam en andersom. De RET zet nieuwe en gemoderniseerde metrovoertuigen in, die geluidsarm en comfortabel zijn. Voorzien van wifi en het nieuwste reisinformatiesysteem. De bestaande stations langs de Hoekse Lijn zijn volledig gemoderniseerd. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe station Hoek van Holland Haven en de doortrekking van de Hoekse Lijn naar het strand. Station Hoek van Holland Strand zal naar verwachting in 2022 gereed zijn. Tot die tijd rijdt bus 611 van station Haven naar het strand van Hoek van Holland.

Vanuit Den Haag
Vanaf Den Haag kun je met tram 4 en 6 vanaf Centraal Station reizen naar halte Leyenburg. Hiervandaan kun je met bus 31 (EBS) naar halte Hoek van Holland Haven reizen. Bus 31 rijdt via Loosduinen, Monster en ‘s-Gravenzande naar Hoek van Holland.

Vanuit Delft
Vanaf station Delft reis je met bus 32 (EBS) naar ‘s-Gravenzande. Bij halte Naaldwijkseweg neem je vervolgens bus 31 naar halte Hoek van Holland Haven.

Op 9292.nl vindt je meer informatie over de dienstregelingen in de regio.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie