Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Rob van der Teen

SOS Polsbandje

Een angstig visioen van menig kind (en ouder): een dagje naar het strand en dan plotseling niet meer weten waar je ouders ook alweer zaten. Lang zoeken op het strand van Hoek van Holland hoeft voortaan niet meer. Met een SOS-polsbandjes heeft je kind jouw telefoonnummer altijd bij de hand. Daarnaast zijn er ook afspraken met de strandwacht gemaakt. Zodra een kind is gevonden, wordt een groene vlag gehesen op de centrale post van de strandwacht en op de vooruitgeschoven posten op het strand.

De SOS-polsbandjes zijn gratis verkrijgbaar bij Tourist Information Hoek van Holland, de Strandwacht (centrale post, vooruitgeschoven posten en voertuigen), Strandzaken (Zeekant), de EHBO-post (Zeekant) en Strandparkeren (parkeerterrein Badweg). De uitgiftepunten zijn te herkennen aan de speciale SOS-polsbandjes poster.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie