Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Winkelaanbod

Waar je aan het strand (Badweg) een aantal kleine winkels vindt bevinden de grotere winkelketens zich in de dorpskern. Het winkelaanbod bestaat onder andere uit:

Kledingzaken zoals Zeeman en Scapino

Warenhuis Action

Drogisterij Kruidvat

Warenhuis HEMA

Boekhandel Bruna

Supermarkten zoals Albert Heijn, Aldi en de Lidl.

Daarnaast biedt het centrum meerdere speciaalzaken.

Koopavond en weekmarkt

In het centrum van Hoek van Holland is voor ieder wat wils te vinden. Voor alle informatie over het aanbod in Hoek van Holland kun je terecht op de website van de ondernemersvereniging Hoek van Holland. Elke vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn een aantal winkels in het centrum geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Elke dinsdag van 08.00 tot 15.00 uur is er op het Brinkplein in het centrum van Hoek van Holland een weekmarkt met marktkramen. Hier kun je terecht voor groente, fruit, vlees en verse vis.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie