Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Toegankelijkheid van het strand voor mindervaliden

Een uitgiftepunt aan het einde van de Badweg bij het strand (strandpaviljoen De Zeebries, Badweg 94-96) met gratis te gebruiken strandrolstoelen, de aanwezigheid van een invalidentoilet en een rolstoel- en rollatorvriendelijk pad tot aan de vloedlijn en over de breedte van het strand zorgen ervoor dat ook de mindervaliden het hele jaar door volop kunnen genieten van het mooie strand van Hoek van Holland. De faciliteiten in Hoek van Holland zijn op afroep beschikbaar. Voor reserveringen van o.a. strandstoel ‘de Jutter’ kan contact worden opgenomen met Mevrouw Jacqueline van der Heide via 06 – 31 00 02 55.

In het gehele gebied van Hoek van Holland zijn diverse invalidenparkeerplaatsen te vinden. Kijk op de kaart voor de locaties.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie