Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Watersport op het strand bij de Rechtestraat

Watersport

De kust in Hoek van Holland leent zich uitstekend voor watersportactiviteiten zoals surfen, kiten, paddleboarden en zeilen. Er zijn diverse partijen waar je materialen kunt huren. Wil je liever niet zelfstandig aan de slag? Maak dan kennis met een van de spectaculaire wateractiviteiten onder leiding van een instructeur.

Watersport

de Surfschool

In Hoek van Holland kun je perfect leren surfen, bodyboarden, paddleboar...

Surfschool Hoek van Holland

In Hoek van Holland kun je perfect leren surfen, bodyboarden, paddleboar...

Kitesurfschool

Het strand van Hoek van Holland is één van de meest geschi...

De lokale surfers, die tot de beste surfers van de Benelux behoren, komen graag naar deze plek.

Rechtestraat

Vooral het ‘Hoekse’ strand bij de Rechtestraat is een walhalla voor watersporters. Lessen nemen, outfits en materiaal huren kan bij De Surfschool en Surfschool Hoek van Holland. Ook Windsurfvereniging Hoek van Holland en de Kitesurfschool zitten op dit stuk strand en naast twee strandpaviljoens vind je hier ook de Centrale Post van de Strandwacht. Qua voorzieningen tref je op dit strand douches, toiletten en een fietsenstalling.

Windsurfvereniging Hoek van Holland

In Hoek van Holland is een actieve Windsurfvereniging. De vereniging heeft ruim 145 leden die fanatiek windsurfen, kitesurfen en golfsurfen. Het is de enige surfclub van Nederland waar het surfmateriaal het hele jaar door aan zee gestald kan worden. Kijk voor live webcams voor het weer in Hoek van Holland op de website van Windsurfvereniging Hoek van Holland

Duurzaam en milieuvriendelijk

Hoek van Holland heeft het keurmerk Quality Coast en mag zich een duurzame en milieuvriendelijke badplaats noemen. Ook heeft Hoek van Holland de Blauwe Vlag toegekend gekregen; een keurmerk voor veilig en schoon zwemwater, goede stranden en schone en veilige jachthavens.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie